Nieuwe bedrijfsnaam: Rafe & Shiro’s

Sinds 1 maart 2019 hebben we een nieuwe bedrijfsnaam, Rafe & Shiro’s.

Voor degene die ons recent volgen, even een korte uitleg. We zijn oorspronkelijk gestart met Within a Gift. Een bedrijfsnaam voor onze empathische kaartjes omtrent het thema ‘Kanker‘.

Van daaruit hebben we even geproefd van het maken van zijden bloemstukjes waarbij we uiteindelijk beland zijn bij deocratieve kransen met lintjes. Onze decoratiekransen worden voornamelijk gemaakt met linten, maar kunnen ook aangevuld worden met zijden bloemen desgewenst. Dit kan voor allerlei evenementen zijn: vb. huwelijken, carnaval, Pasen, Kerstmis, Halloween, zelfs babyshowers of puppyshowers.

Aangezien onze trouwe viervoeters een heuse rol in ons dagelijks leven spelen, willen we hen zelf ook graag verwennen en wat leuker dan honden feesthoedjes.

A HAPPY OWNER, A HAPPY DOG

De combinatienaam Rafe & Shiro’s vervat dus in één baan Within a Gift en Pawful Gifts.

Onze nieuwe naam is makkelijker om uit te spreken, maar gaat ook aangenamer werken. Eén website om te onderhouden, één plek om al onze items bijeen te houden. Meer tijd om te designen en meer tijd om nieuwe vriendjes te maken.

Dit maakt dat deze website: www.pawfulgifts.com binnenkort niet meer actief zal zijn. Alsook onze website www.withinagift.com zal binnenkort verdwijnen.

Niet getreurd, we hebben een tijdelijke website op poten gezet. Op deze nieuwe website kan je dan onze blogposts lezen, alsook al onze listings via onze Etsy shop.

Volgde je ons via andere social media kanalen?

Fijn! Plus dan heb je chance want deze zullen niet veranderd worden.

Onze mailadressen zullen dan ook verdwijnen. Uw berichten komen dus niet meer aan bij pawfulgifts@gmail.com, alsook niet bij withinagift@gmail.com.

Een nieuwe mailbox is nog niet aangemaakt. Maar U kan alvast ons bereiken via de contactpagina op onze nieuwe website.

Met een nieuwe bedrijfsnaam volgt dus ook nog een nieuw logo. Dit is volop in de aanmaak. Van zodra deze klaar is, worden jullie op de hoogte gebracht.

Hou ons dus zeker in het oog. We zijn volop bezig met nieuwe designs voor al onze projecten.

Ilse 

Owner Rafe & Shiro’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *