Laten we ons even voorstellen:

 

Beiden zijn we een shiba, alleen is één van ons wel gemixt met een ander ras want om één of andere reden zijn we toch niet even groot. Maar dat stoort ons helemaal niet. Wel zijn we beiden echt koppig met alle ruzies tot gevolg.

Shiro, de linkse op foto, geeft echt niet af. Hij moet alles eerst gezien hebben en alles is van hem. Zijn geblaf houdt zeker iedereen op afstand en daardoor is hij het minst geliefde bij de buren. Ook onze ouders vinden het niet zo fijn als hij hen wakker maakt. Wij daarentegen zijn superblij als we ze nog eens zien door de nacht.

De rechtse op foto, is Rafe. Hij is dan de oudste en de liefste loebas van de twee. Hij houdt van iedereen en gaat effectief met iedereen mee naar huis, onbekenden of niet. Liefst van al gaat hij alleen op sjok, maar dat vonden de baasjes toch niet zo fijn.

En onze ouders, wel ja, die zijn een ras apart. Als we daarover gaan uitwijden, dan zijn we nog lang bezig en dat gaan we jullie niet aan doen.

Kortom, ze houden van ons en ze gaan voor ons tot het uiterste. Onze hartjes komen niks tekort.

Hoe ze het juist doen, geen idee. Wij zijn het gewoon om erbij te liggen als de magie plaatsvindt en te wachten tot we weer verwend worden.

En dat is net de reden waarom we Pawful Gifts hebben opgericht. Ieder dier verdient het om verwend en geliefd te worden en daar willen we anderen ook blij mee maken.

 

 

Ons baasje Ilse kent dit zoals geen ander. Zij is het master brein achter dit nieuwe concept.

Hoewel we graag bij elk event aanwezig willen zijn, laten we sommige zaken liever over aan ons baasje. Wij hebben genoeg dingen te doen thuis.

Ken je dus nog trouwe viervoeters of andere leuke huisdieren die onze diensten kunnen gebruiken?

Laat dan hier je poot achter. Of beter gezegd voor de baasjes, stuur ons een mailtje naar pawfulgifts@gmail.com met jouw contactgegevens achter.

Ilse neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Rafe & Shiro & Ilse