KERSTCADEAU VOOR HOND & BAASJE NODIG?

Een kerstcadeau voor hond & hondenbaasje is het ideale kerstcadeau.

Als je het hondenspeelgoed eruit haalt, behoud je een leuke krans voor de hondenmama om op te hangen aan de voordeur of in de living, woonkamer of slaapkamer.

Een ultieme 2-in-1 cadeau voor mens en huisdier. Wie wilt dit nu niet onder de kerstboom?

Dit kerstcadeau voor hond & baasje is gebaseerd op de typische kerstkleuren: rood en goud. Enkele elementen zoals kerstballetjes, bloemen, een pluchen sneeuwman pop voor de hond werden eraan toegevoegd om de krans verder af te werken.

De sneeuwman pop van Beeztees is een fijn speeltje voor hondjes. Haal het wel weg van de hond van zodra je merkt dat het kapot is gegaan. Zoals ieder speelgoed zijn kapotte speelgoedjes niet meer veilig voor je hond.

De krans heeft een diameter van 30 cm en alle items werden vastgemaakt met pijpenragers, die je naderhand ook opnieuw kunt gebruiken.

Eigenlijk alle items in de decokrans zijn herbruikbaar.

Deze kerstcadeau voor hond & baasje is binnenkort ook terug te vinden in onze Etsy shop. 

Kortom al onze eigen creaties zijn terug te vinden binnen onze Etsy shop. Deze kunnen ook gebaseerd worden op andere huisdieren: katten, konijnen. De speeltjes worden dan zorgvuldig gekozen op basis van het type huisdier. Zo werkt een hondenspeeltje niet voor katten uiteraard.

We passen zelfs onze eigen creaties aan jouw gelegenheid.

Misschien ben je gevraagd als meter of peter van een nieuwe pup? Dat vraagt toch een speciaal cadeautje voor de trouwe viervoeter?

 voor ieders budgetEen training pads taartje kan hier alvast voor dienen of een leuke training pads decokrans is ook een mooie optie zodat de hondenmama er ook plezier aan heeft.

Zelfs al ga je naar een trouwfeest waar de trouwe viervoeter ook aanwezig zal zijn, is een decokrans met een leuk speeltje ook een mogelijkheid.

 

Wat de gelegenheden zijn (vb. Pasen, Valentijn, etc.) laat het ons weten.

Bij ons staat niet alleen de hond centraal, ook katten, konijnen. Eigenlijk allerlei huisdieren. Maar de baasjes zijn even belangrijk. Vandaar dat we ook leuke decokransen voor hen alleen maken.

Kortom heb je een leuk en origineel cadeau nodig? Laat het ons weten: pawfulgifts@gmail.com.

Rafe & Shiro & Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *